Lett å lage om man følger oppskriften... noe jeg ikke gjorde :)
Denne er noe søtere enn den jeg har over her.
Ingredienser:
Fremgangsmåte: 100 g | margarin/ tine smør ( som jeg alltid sverger til) |
300 g | siktet melis |
1 1/2 ts | vaniljesukker |
3 ss | melk eller annen væske |
1. Pisk temperert margarin (evnt. 50g meierismør istedenfor margarin) og melis til det er jevnt blandet. (Smøret må være temperert for å få rett konsistens.) |
2. Tilsett væsken litt etter litt. Pisk til kremen er lett, luftig og smidig og god å jobbe med. |
Variasjoner: Bytt gjerne melken med en væske som kokosmelk, fløte, fruktjuice, sitronsaft etc. Farge kan også tilsettes. Tilsetter du flytende farge, må du holde igjen like mye væske som du tilsetter farge. Hvis ikke blir kremen for tynn. Bruker du de amerikanske geléfargene, holder kremen konsistensen bedre. Smaksessenser kjøpt på apoteket kan og prøves. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar